Forklar fordelene med flatpakkebeholderhus for deg

fdsfgd (1)

Når vi snakker om flatpakkede containerhus, tenker du kanskje på de mobile husene på byggeplassen tidligere, som er enkle, tynne og ikke har noen estetisk følelse.Det er ikke behagelig å bo i. Med utviklingen av teknologi er det flatpakkede containerhuset kraftig og vakkert, og har blitt elsket og anerkjent av ulike bransjer.Så hva er de spesifikke fordelene med det flatpakkede containerhuset?Deretter vil jeg introdusere deg 10 fordeler med flatpakkebeholderhus.

fdsfgd (2)

Fordel 1: Platestruktur, sparer transport og lagringsplass.

Den enkle standardbeholderen er bare 1/4 av volumet til det originale huset etter emballasje, noe som er praktisk for transport, solid, sparer plass og reduserer kostnadene under transport og lagring.

Fordel 2: Fabrikkmontert, noe som reduserer arbeidsbelastningen på stedet.

Topprammen og bunnrammen til standard emballasjebeholderen inkluderer dekorative lag.Kretsen er satt sammen på fabrikken, og søylene og veggpanelene er koblet til topprammen med bolter, deretter kobles kretsterminalene i rekkefølge, og de dekorative blinkende delene spikret i de tilsvarende posisjonene, og deretter standard containerhus er satt sammen.

Fordel 3: Som varmeisolasjonsmateriale har steinullplater god brannmotstand.

Både bunnrammen og topprammen er klemt med steinullplater, som har utmerket varmeisolasjon og brannmotstand.Materialet har ikke bare høy styrke, god varmeisolasjonsytelse, men har også god brannmotstand og flammehemmende ytelse, og er det foretrukne varmeisolasjonsmaterialet for containerhus og prefabrikkerte hus.

Fordel 4: Strukturen er fast og tåler jordskjelv og tyfoner.

Flatpakkebeholderhus er forbundet med prefabrikkerte høystyrkebolter for å danne en totalkonstruksjon med høy styrke, som kan motstå jordskjelv og tyfoner.

fdsfgd (3)

Fordel 5: høy komfort.

Taket, bakken og veggene har varmeisolasjonssystemer, og utformingen av en ikke-kald bro forbundet med veggpaneler gjør at hele huset danner en termisk isolasjonshelhet.Det legges tetningslister på enkelte deler av flatpakningsbeholderhuset for å oppnå god lufttetting, og tak og grunn mellom etasjene skilles.Designet realiserer funksjonen til støyreduksjon, og steinullplaten i veggpanelet er også et godt lydisolasjonsmateriale.

Fordel 6: Modulær design, uendelig tilkoblingsutvidelse.

Flatpakkecontainerhuset kan ha 2 etasjer vertikalt og uendelig forbundet horisontalt, og det totale arealet av huset kan justeres under bruk av prosjektet.

Fordel 7: Standardisering og enkelt vedlikehold.

På grunn av den modulære utformingen av beholderhuset, fra topp- og bunnrammer til veggpaneler og dekorative deler, hvis det er skadet, kan de erstattes i form av standard tilbehør.

Fordel 8: Kort leveringstid.

Standard prefabrikkert produksjonslagring, produksjon og klargjøring på stedet utføres samtidig, og installasjonen er praktisk.

Fordel 9: Forbedre bedriftens image og bevissthet.

Et trygt, vakkert og komfortabelt kontorlokale vil bli gjenkjent av dine kunder, ledelse og brukere, samtidig som det forbedrer bedriftens image.

Fordel 10: Bærekraft – Miljøvennlig.

Rammestrukturen vedtar den automatiske pulversprøytings- og malingsprosessen, noe som gjør at utseendet er glatt, malingsvedheften forbedres, produktets levetid forlenges flere ganger, og det er grønt og miljøvennlig.Den kan demonteres raskt i etterkant, noe som vil minimere påvirkningen på anleggsmiljøet.

fdsfgd (4)


Innleggstid: 24. mai 2022